fbpx
Focení portrétu, aktu, glamour, těhotenské focení, Brno a Uherské Hradiště

Portrét v přírodě i v ateliéru - Umělecké focení
Brno, Uherské Hradiště

Co je pro mě umělecký portrét?

Portrét pro mě neznamená jen váš obrázek. Chci zachytit vaše emoce, něco co vyřazuje z vás. Ať už máte zájem o focení portrétu v přírodě či ateliéru v Brně, těhotenské focení, glamour, boudoir či umělecký akt, fotografii pro sebe či vaše milé, pojďme zachytit ten přesah. Pojďme si hrát se světlem!

Chci rovnou vidět galerii portrétů.

Jak pracuji?

Vím, že pro lidi, kteří nejsou na focení zvyklí to nemusí být jednoduché, ale od toho jsem tu já, abych vás tím provedla. 

V závislosti na citlivosti fotografie si můžem domluvit schůzku předem, abychom se lépe poznaly a ujasnily si očekávaný styl fotografie. Z klientek pak často odpadne počáteční tréma.

Portrét - oblečení a doplňky

K podtržení tématu portrétu je důležitý vhodný výběr oblečení. Pro romantické portréty v přírodě bude skvělé využít romantické šaty. Krásně vypadají jednobarevné kousky oblečení či drobné nevýrazné vzory. Naopak nedoporučuji křiklavé barvy či výrazné vzory s nápisy. Fotografii pozdvihne neobvyklý střih šatů, zajímavý límec či neotřelý výstřih. Šmrc fotografii mohou dodat doplňky jako klobouky, sluneční brýle, náhrdelníky, výrazné náušnice, šály, šátky či rukavice.

Pro těhotenské focení vyberte oplejší oblečení, které krásně zdůrazní vaše křivky, naopak nedoporučuji černou barvu, kde vaše bříško zanikne.

Pro svůdné fotografie vyberte krásné prádlo a výrazné šperky, fantazii se meze nekladou. Naopak pro zachycení vašich křivek při focení aktu si nemusíte brát nic, anebo se ozdobit výrazným šperkem či kyticí květin, třebas natrhaných pouze na louce.

Portrétní líčení

Váš portrét může výrazně posunout profesionální líčení s vizážistkou, která se zaměřuje na foto makeup. Zakryje nedostatky pleti a zvýrazní vaše přednosti. Pokud se rozhodnete líčit sama, rozhodně nedoporučuji používat různé třpytky, které při použití blesku začnou svítit a znehodnotí fotografii. Pleť je třeba líčit do matu, abychom zabránily odleskům.

Kde fotím portrét?

Nejčastěji fotím v Brně. Mám zde možnost domluvit i výhodný pronájem ateliéru. Můžeme se domluvit i na focení u Uherského Hradiště, kam jezdívám za rodinou. Několikrát za rok je možnost focení i poblíž Říčan u Prahy.

Galerie

Těhotenský portrét

Umělecký portrét

Boudoir, glamour, akt

Budu ráda, když mě budete sledovat na sociálních sítích:

Chci vidět rovnou galerii z focení dětí a rodin

Přejít nahoru