fbpx
Focení svateb, hodů, Brno a Uherské Hradiště

Svatební fotograf
Brno, Uherské Hradiště

Jak probíhá focení?

Ať už jde o svatební focení, či zachycení křtin, hodů nebo jiných reportáží, snažím se být maximálně nenápadná a být pokudmožno tichým pozorovatelem vašich příběhů. Pokud je ovšem situaci nutné pomoct při focení portrétu, ať už skupin či jednotlivců, nebojím se vás nasměrovat ku prospěchu výsledné fotografie. Nezaleknu se vašich častých obav, že na fotografiích nevypadáte dobře, ale užiju si tu chvíli, kdy budete z výsledné fotky nadšení.

Co je pro mne důležité?

Úsměvy, slzy a všechny ty drobné detaily štěstí. Mé fotografie se stávají pamětí, která přetrvává, a každý snímek je jakýmsi oknem do důležitých momentů vašeho života. Jsem nadšená z možnosti vidět a zachytit vaše emoce a neustále mě to dojímá.

Svatební fotograf - průběh spolupráce?

Focení dopředu probereme, abychom se na sebe mohli lépe naladit. Je možné se domluvit i na předsvatebním focení. Lépe se poznáme a svatební portréty nám pak půjdou hravěji.

Kde probíhá svatební focení?

Jsem z Brna, ale jako svatební fotograf za vámi ráda přijedu i dále, třeba k Uherskému Hradišti nebo až k Praze. (Fotím Jihomoravský kraj, Zlínský kraj, Praha, Říčany).

Focení křtin, oslav, reportáží

A zrovna neplánujete svatbu, ale potřebujete zachytit jinou rodinou či firemní událost, tak se můžeme potkat i na jiných významných akcích. Fotím křtiny, hody, oslavy, maturitní plesy, konference. Hraji si s kompozicí, světlem a trpělivě čekám na ty správné momenty, které ve vás vyvolají krásné vzpomínky.

Svatební focení, Jana a Michal

Kaple Nejsvětější Trojice - Rosice u Brna

Focení svatby v sedle a křtin - Dagmar a František

Mrkněte na blogový článek a fotky z focení svatby v sedle Dády a Františka

Blogový článek o párovém focení v přírodě

Focení hodů, Brno - Jundrov 2023

Focení křtin, Rosice u Brna

Budu ráda, když mě budete sledovat na sociálních sítích:

Přejít nahoru