fbpx

Rezervace termínů

Vánoční a podzimní minifocení

Informace k rezervaci

Pro držení termínu je nutné zaplatit do 2 dnů od rezervace zálohu 500 Kč na účet fotografky. Číslo účtu 0208398273/0600, do zprávy pro příjemce: jméno, záloha vanocniles nebo podzimmini nebo vanocnimesto, dle typu focení. Záloha se odečte od celkové částky za focení.

Budu ráda, když mi napíšete do mailu, kolik vás na focení dorazí a jak staré jsou děti. Případně i vaši fotku, ať se na vás mohu lépe a rychleji naladit.

Nevyhovuje vám termín? Napište ...

Termíny k ostatním fotobalíčkům jsou dále na individuální domluvě.

Vánoční focení v lese

vánoční focení v lese Brno

Vánoční focení bude probíhat v lese za Bystrcí. Auto lze parkovat asi 300 metrů od lokality. Vážným zájemcům pošlu GPS souřadnici, kde budu. Focení trvá 1 hodinu, dostanete 7 upravených fotografií, cena 2500 Kč.

Chci si o vánočním focení přečíst víc. Klikněte na odkaz.

Podzimní minifocení

Podzimní focení Brno

Podzimní minifocení bude probíhat v parku Špilberk. Mohu poslat GPS souřadnici, kde jsem, ale budu se snažit být zhruba v oblasti nad Otevřenou zahradou. Domluvíme se po telefonu. Focení trvá 30 minut, dostanete 5 upravených fotografií, cena 1500 Kč. Možnost dokoupení fotografií 1 ks 200 Kč. Fotím v lifestylovém nenuceném stylu v nádherné podzimní přírodě. Budeme si hrát s listím a těšit se můžete i na drobné sladké překvapení. Náhradní variantou k parku na Špilberku jsou Lužánky. Dám vědět včas objednaným klientům emailem, kde bude hezčí focení.

Přečtěte si můj blogový článek o podzimním focení, je zde i inspirace, co na sebe.

Vánoční město

Termíny zatím nevypsány.

Objednáním prohlašujete, že jste se seznámil s portfoliem fotografky a souhlasíte s jejím fotografickým stylem, jakožto výstupem její práce. Neupravené fotografie neposkytuji.

V případě nemoci či deště najdeme nejbližší možný náhradní termín. Při zrušení méně než 48 hodin před termínem focení se záloha nevrací, v případě nemoci najdeme náhradní termín. Omluva nemoci je nutná nepozději ráno před focením.

Vyberte si typ focení v modré liště a následně termín a čas focení. O další termíny k ostatním balíčkům si volejte/pište.

Přejít nahoru