fbpx
koláž z rodinného focení u fotografky pro Brno

Rodinné focení doma nebo venku
Brno, Uherské Hradiště

Proč rodinné focení se mnou?

S vašimi dětmi si budeme povídat, hrát si a blbnout! Tak vypadá rodinné focení, které mi je blízké. Snažím se naladit na vás a vaše nejbližší a dát vám spoustu času k uvolnění a užívání si krásných chvil spolu. Je pro mě důležité, aby focení bylo skvělým zážitkem, na který budete dlouho vzpomínat. A hlavně, na každé vaší fotce mi opravdu záleží!

Chci vidět rovnou galerii z focení dětí a rodin.

Na co se můžete těšit?

Mým záměrem je zachytit přirozené okamžiky, které v sobě nesou radost, lásku a váš příběh. Můžeme jít na procházku do města, do přírody a nebo zůstat u vás doma. Budeme tam, kde se cítíte dobře a uvolněně. Nechávám si na vás soustu času, aby byl prostor pro různé neplánované potřeby vašich dětí.

Babičky a dědečkové budou z fotek nadšení, ale klidně je na focení vemte taky a budou mít krásnou vzpomínku!

Skvělé pro focení miminek i v porodnici!

Tento nenucený lifestylový styl fotografování s příběhem vaší lásky je vhodný i po porodu pro focení vás a vašeho novorozeného miminka, tzv. newborn focení. Ráda vás navštívím s fotoaparátem i přímo v porodnici na tzv. focení fresh 48. S jemností zachytíme ty nádherné první dny vašeho nového štěstí.

Kde probíhá rodinné focení?

Jsem fotografka z Brna, ale ráda Vás přijedu vyfotit i k Uherskému Hradišti, kam jezdím za svou rodinou. Párkrát v roce si užívám taky pohodu v lese poblíž městečka Říčany u Prahy. Do těchto měst a jejich okolí vás ráda přijedu vyfotit. Těším se!

Jarní, podzimní, zimní i letní focení

Nebojte se žádného ročního období na focení. V každém vzniknou naprosto neotřelé fotografie. Stačí mít fantazii. Už to vidíte? Horký čaj u zamrzlého rybníka, nádherný strom obrostlý květy, řádění dětí v potoce nebo házení žlutého listí. Mrkněte do galerie, každé období je krásné!

Vánoční focení 2024

Více informací k vánočnímu focení v lese, ve městě či doma. Klikněte sem.

Články na blogu z focení rodin a dětí

Focení rodin a dětí

Budu ráda, když mě budete sledovat na sociálních sítích:

Přejít nahoru